Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Rheological Properties and Baking Performances of Flours from Hexaploid Tritordeums
 
 
Titel: The Rheological Properties and Baking Performances of Flours from Hexaploid Tritordeums
Auteur: Alvarez, J.B.
Ballesteros, J.
Arriaga, H.O.
Martin, L.M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 21 (1995) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland