Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Malting on the Extractability of Proteins and its Relationship to Diastatic Activity in Sorghum
 
 
Titel: The Effect of Malting on the Extractability of Proteins and its Relationship to Diastatic Activity in Sorghum
Auteur: Subramanian, V.
Sambasiva Rao, N.
Jambunathan, R.
Murty, D.S.
Reddy, B.V.S.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 21 (1995) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland