Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Gas Cell Stabilisation and Gas Retention in Wheat Bread Dough
 
 
Titel: Gas Cell Stabilisation and Gas Retention in Wheat Bread Dough
Auteur: Gan, Z.
Ellis, P.R.
Schofield, J.D.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 21 (1995) nr. 3 pagina's 16 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland