Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antibacterial activity of sourdough lactic acid bacteria: isolation of a bacteriocin-like inhibitory substance from Lactobacillus sanfrancisco C57 Corsetti, A.
1996
13 6 p. 447-456
10 p.
artikel
2 Bacterial populations associated with poultry processing in a South African abattoir Geornaras, I.
1996
13 6 p. 457-465
9 p.
artikel
3 Biochemical activities of Micrococcaceae and their effects on the aromatic profiles and odours of a dry sausage model Montel, M.-C.
1996
13 6 p. 489-499
11 p.
artikel
4 Deacidification of red and white wines by a mutant of Schizosaccharomyces malidevorans under commercial winemaking conditions Thornton, R.J.
1996
13 6 p. 475-482
8 p.
artikel
5 Erratum 1996
13 6 p. 501-502
2 p.
artikel
6 Evaluation of lactic acid and monolaurin to control Listeria monocytogenes on Stracchino cheese Stecchini, M.L.
1996
13 6 p. 483-488
6 p.
artikel
7 Growth of Salmonella enteritidis (SE) in egg contents from hens vaccinated with an SE bacterin Holt, P.S.
1996
13 6 p. 417-426
10 p.
artikel
8 Index to Volume 13 1996
13 6 p. 503-506
4 p.
artikel
9 Kinetics of acid toxicity in cultures of Xanthomonas campestris Esgalhado, M.E.
1996
13 6 p. 441-446
6 p.
artikel
10 Testing matrix, inoculum size, and incubation temperature affect monolaurin activity against Listeria monocytogenes Bal'a, M.F.A.
1996
13 6 p. 467-473
7 p.
artikel
11 The influence of temperature and gas mixtures on the growth of the intrinsic micro-organisms on cut endive: predictive versus actual growth Vankerschaver, K.
1996
13 6 p. 427-440
14 p.
artikel
12 The isolation and identification of microbes from a fermented tea beverage, Haipao, and their interactions during Haipao fermentation Liu, C.-H.
1996
13 6 p. 407-415
9 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland