Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Applications of high-hydrostatic pressure on milk and dairy products: a review Trujillo, Antonio J.
2002
3 4 p. 295-307
13 p.
artikel
2 AUTHOR INDEX 2002
3 4 p. 407-409
3 p.
artikel
3 AUTHORS 2002
3 4 p. I-
1 p.
artikel
4 Bactericidal effect of underwater shock waves on Escherichia coli ATCC 10536 suspensions Loske, Achim M.
2002
3 4 p. 321-327
7 p.
artikel
5 CALL FOR PAPERS 2002
3 4 p. II-
1 p.
artikel
6 Comparison of the energy performance of pulse generation circuits for PEF de Haan, S.W.H
2002
3 4 p. 349-356
8 p.
artikel
7 Edible coatings from cellulose derivatives to reduce oil uptake in fried products Garcı́a, M.A
2002
3 4 p. 391-397
7 p.
artikel
8 EDITORIAL BOARD 2002
3 4 p. IFC-
1 p.
artikel
9 Effects of moderate electrothermal treatments on juice yield from cellular tissue Wang, Wei-Chi
2002
3 4 p. 371-377
7 p.
artikel
10 Electrostatic powder coating of shredded cheese with antimycotic and anticaking agents Elayedath, Shivakumar
2002
3 4 p. 385-390
6 p.
artikel
11 Inactivation of Listeria innocua in dairy fluids by pulsed electric fields: influence of electric parameters and food composition Picart, Laëtitia
2002
3 4 p. 357-369
13 p.
artikel
12 Inactivation of microorganisms using pulsed high-current underwater discharges Zuckerman, H
2002
3 4 p. 329-336
8 p.
artikel
13 Irradiation of spores of Bacillus cereus and Bacillus subtilis with electron beams De Lara, Jorge
2002
3 4 p. 379-384
6 p.
artikel
14 Metrology system for pulsed electric fields processing Góngora-Nieto, M.M
2002
3 4 p. 337-348
12 p.
artikel
15 Proteolysis in goat cheese made from raw, pasteurized or pressure-treated milk Trujillo, A.J
2002
3 4 p. 309-319
11 p.
artikel
16 The antioxidant activity and composition of fresh, frozen, jarred and canned vegetables Hunter, Karl J.
2002
3 4 p. 399-406
8 p.
artikel
17 VOLUME OF CONTENTS 2002
3 4 p. 411-413
3 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland