Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Edible coatings from cellulose derivatives to reduce oil uptake in fried products
 
 
Titel: Edible coatings from cellulose derivatives to reduce oil uptake in fried products
Auteur: Garcı́a, M.A
Ferrero, C
Bértola, N
Martino, M
Zaritzky, N
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland