Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Applications of spray-drying in microencapsulation of food ingredients: An overview Gharsallaoui, Adem
2007
40 9 p. 1107-1121
15 p.
artikel
2 Colour and image texture analysis in classification of commercial potato chips Mendoza, Fernando
2007
40 9 p. 1146-1154
9 p.
artikel
3 Crystal network for edible oil organogels: Possibilities and limitations of the fatty acid and fatty alcohol systems Schaink, H.M.
2007
40 9 p. 1185-1193
9 p.
artikel
4 Editorial Board 2007
40 9 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Evaluation of the effect of moisture content on cereal grains by digital image analysis Tahir, A.R.
2007
40 9 p. 1140-1145
6 p.
artikel
6 Inhibition of droplet flocculation in globular-protein stabilized oil-in-water emulsions by polyols Chanasattru, Wanlop
2007
40 9 p. 1161-1169
9 p.
artikel
7 In-line colour monitoring during food extrusion: Sensitivity and correlation with product colour Valadez-Blanco, R.
2007
40 9 p. 1129-1139
11 p.
artikel
8 [No title] Nakai, Shuryo
2007
40 9 p. 1194-1195
2 p.
artikel
9 On the mechanism by which oil uptake decreases crispy/crunchy behaviour of fried products van Vliet, Ton
2007
40 9 p. 1122-1128
7 p.
artikel
10 Optimisation of HS-SPME to study representativeness of partially baked bread odorant extracts Poinot, Pauline
2007
40 9 p. 1170-1184
15 p.
artikel
11 Roles of components of rice-based fat substitute in gelation Yang, Yuling
2007
40 9 p. 1155-1160
6 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland