Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in protein and fat structure in whipped cream caused by heat treatment and addition of stabilizer to the cream Smith, A.K
2000
33 8 p. 697-706
10 p.
artikel
2 Current challenges facing the further understanding of the inter-relationships between protein structure and function Marcone, Massimo F
2000
33 8 p. 635-
1 p.
artikel
3 Gelation of mixed systems whey protein concentrate–gluten in acidic conditions Lupano, Cecilia Elena
2000
33 8 p. 691-696
6 p.
artikel
4 Influence of sucrose on NaCl-induced gelation of heat denatured whey protein solutions Bryant, Cory M
2000
33 8 p. 649-653
5 p.
artikel
5 Investigation of the composite system of β-lactoglobulin and pectin in aqueous solutions Wang, Q.
2000
33 8 p. 683-690
8 p.
artikel
6 Proximate composition and functional properties of African breadfruit kernel and flour blends Akubor, P.I.
2000
33 8 p. 707-712
6 p.
artikel
7 Soluble protein fractions from pH and heat treated sodium caseinate: physicochemical and functional properties Jahaniaval, Firouz
2000
33 8 p. 637-647
11 p.
artikel
8 Texture profile and turbidity of gellan/gelatin mixed gels Lau, M.H
2000
33 8 p. 665-671
7 p.
artikel
9 Thermal denaturation of mixtures of α-lactalbumin and β-lactoglobulin: a differential scanning calorimetric study Boye, J.I
2000
33 8 p. 673-682
10 p.
artikel
10 Water-holding capacity and gel strength of rennet curd as affected by high-pressure treatment of milk Pandey, P.K.
2000
33 8 p. 655-663
9 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland