Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Water-holding capacity and gel strength of rennet curd as affected by high-pressure treatment of milk
 
 
Titel: Water-holding capacity and gel strength of rennet curd as affected by high-pressure treatment of milk
Auteur: Pandey, P.K.
Ramaswamy, H.S.
St-Gelais, D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 33 (2000) nr. 8 pagina's 9 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland