Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acid modification of proteins from soymilk residue (okara) Chan, W.-M.
1999
32 2 p. 119-127
9 p.
artikel
2 Beta-lactoglobulin denaturation by dissociation-coupled unfolding Galani, Despina
1999
32 2 p. 93-100
8 p.
artikel
3 Biochemical and biophysical properties of plant storage proteins Marcone, Massimo F
1999
32 2 p. 79-92
14 p.
artikel
4 Effect of pre-heated whey protein level and salt on texture development of poultry meat batters Hongsprabhas, Parichat
1999
32 2 p. 145-149
5 p.
artikel
5 High pressure processing effects on the molecular structure of ovalbumin, lysozyme and β-lactoglobulin Tedford, L.-A.
1999
32 2 p. 101-106
6 p.
artikel
6 Improvement of heat stability and emulsifying activity of ovalbumin by conjugation with glucuronic acid through the Maillard reaction Aoki, Takayoshi
1999
32 2 p. 129-133
5 p.
artikel
7 Quality deterioration in frozen Nile perch (Lates niloticus) stored at −13 and −27°C Namulema, A.
1999
32 2 p. 151-156
6 p.
artikel
8 Structural properties of protein-stabilized starch-based supercritical fluid extrudates Alavi, S.H.
1999
32 2 p. 107-118
12 p.
artikel
9 The effects of divalent cations in the presence of phosphate, citrate and chloride on the aggregation of soy protein isolate Molina, Marı́a Isabel
1999
32 2 p. 135-143
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland