Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Structural properties of protein-stabilized starch-based supercritical fluid extrudates
 
 
Titel: Structural properties of protein-stabilized starch-based supercritical fluid extrudates
Auteur: Alavi, S.H.
Gogoi, B.K.
Khan, M.
Bowman, B.J.
Rizvi, S.S.H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 32 (1999) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland