Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
 
  High pressure processing effects on the molecular structure of ovalbumin, lysozyme and β-lactoglobulin
 
 
Titel: High pressure processing effects on the molecular structure of ovalbumin, lysozyme and β-lactoglobulin
Auteur: Tedford, L.-A.
Smith, D.
Schaschke, C.J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 32 (1999) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland