Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The effects of divalent cations in the presence of phosphate, citrate and chloride on the aggregation of soy protein isolate
 
 
Titel: The effects of divalent cations in the presence of phosphate, citrate and chloride on the aggregation of soy protein isolate
Auteur: Molina, Marı́a Isabel
Wagner, Jorge Ricardo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 32 (1999) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland