Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Calendar
2002
12
7
p. 631-633
3 p.
artikel
2
Effects of high pressure on constituents and properties of milk
Huppertz, Thom
2002
12
7
p. 561-572
12 p.
artikel
3
Fractionation of the water-soluble extract of a cheese made from goats’ milk by filtration methods: behaviour of fat and volatile compounds
Engel, Erwan
2002
12
7
p. 609-619
11 p.
artikel
4
Influence of compounds associated with fermented dairy products on the growth of lactic acid starter and probiotic bacteria
Vinderola, C.G
2002
12
7
p. 579-589
11 p.
artikel
5
Lysis of lysogenic strains of Lactobacillus helveticus in Swiss cheeses and first evidence of concomitant Streptococcus thermophilus lysis
Deutsch, Stéphanie-Marie
2002
12
7
p. 591-600
10 p.
artikel
6
Quantitative analysis of sterols in dairy products: experiences and remarks
Contarini, Giovanna
2002
12
7
p. 573-578
6 p.
artikel
7
Role of electrostatic interactions in the curd of Emmental cheese
Gagnaire, Valérie
2002
12
7
p. 601-608
8 p.
artikel
8
Seasonal and regional variation in the composition of whey from Norwegian Cheddar-type and Dutch-type cheeses
Johansen, A.G.
2002
12
7
p. 621-629
9 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland