Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Seasonal and regional variation in the composition of whey from Norwegian Cheddar-type and Dutch-type cheeses
 
 
Titel: Seasonal and regional variation in the composition of whey from Norwegian Cheddar-type and Dutch-type cheeses
Auteur: Johansen, A.G.
Vegarud, G.E.
Skeie, S.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 12 (2002) nr. 7 pagina's 9 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland