Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2001
11 3 p. 181-182
2 p.
artikel
2 Effect of high-pressure processing on physico-chemical characteristics of fresh goats’ milk cheese (Mató) Capellas, M
2001
11 3 p. 165-173
9 p.
artikel
3 Emulsification and microencapsulation properties of sodium caseinate/carbohydrate blends Hogan, Sean A
2001
11 3 p. 137-144
8 p.
artikel
4 Improvement of functional properties of β-lactoglobulin glycated through the Maillard reaction is related to the nature of the sugar Chevalier, François
2001
11 3 p. 145-152
8 p.
artikel
5 Influence of some physico-chemical characteristics of commercial rennet caseins on the performance of the casein in Mozzarella cheese analogue manufacture O’Sullivan, Michele M
2001
11 3 p. 153-163
11 p.
artikel
6 Lipolysis in cheese made from raw, pasteurized or high-pressure-treated goats’ milk Buffa, Martı́ı́n
2001
11 3 p. 175-179
5 p.
artikel
7 Routine methods for the determination of solids-not-fat, moisture and fat (by difference) in butter—robustness, bias and precision Evers, Jaap M
2001
11 3 p. 127-136
10 p.
artikel
8 Significance and applications of phenolic compounds in the production and quality of milk and dairy products: a review O’Connell, J.E.
2001
11 3 p. 103-120
18 p.
artikel
9 The freezing point of authentic and original farm bulk tank milk in The Netherlands Slaghuis, Betsie A
2001
11 3 p. 121-126
6 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland