Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of functional properties of β-lactoglobulin glycated through the Maillard reaction is related to the nature of the sugar
 
 
Titel: Improvement of functional properties of β-lactoglobulin glycated through the Maillard reaction is related to the nature of the sugar
Auteur: Chevalier, François
Chobert, Jean-Marc
Popineau, Yves
Nicolas, Marie Georgette
Haertlé, Thomas
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 11 (2001) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland