Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims & Scope & Editorial Board 2008
19 7 p. IFC-
1 p.
artikel
2 Calendar 2008
19 7 p. I-
1 p.
artikel
3 Comparison of five common acceptance and preference methods Hein, Karen A.
2008
19 7 p. 651-661
11 p.
artikel
4 Effects of aroma–texture congruency within dairy custard on satiation and food intake Harthoorn, Lucien F.
2008
19 7 p. 644-650
7 p.
artikel
5 Explaining intention to consume a new fish product: A cross-generational and cross-cultural comparison Olsen, Svein Ottar
2008
19 7 p. 618-627
10 p.
artikel
6 How information about fibre (traditional and resistant starch) influences consumer acceptance of muffins Baixauli, R.
2008
19 7 p. 628-635
8 p.
artikel
7 Partitioning methods outperform hierarchical methods for clustering consumers in preference mapping Wajrock, Sophie
2008
19 7 p. 662-669
8 p.
artikel
8 Prediction of sensory quality in raw carrots (Daucus carota L.) using multi-block LS-ParPLS Kreutzmann, Stine
2008
19 7 p. 609-617
9 p.
artikel
9 Understanding consumers’ perception of conventional and functional yogurts using word association and hard laddering Ares, Gastón
2008
19 7 p. 636-643
8 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland