Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Aims & Scope & Editorial Board
2008
19
7
p. IFC-
1 p.
artikel
2
Calendar
2008
19
7
p. I-
1 p.
artikel
3
Comparison of five common acceptance and preference methods
Hein, Karen A.
2008
19
7
p. 651-661
11 p.
artikel
4
Effects of aroma–texture congruency within dairy custard on satiation and food intake
Harthoorn, Lucien F.
2008
19
7
p. 644-650
7 p.
artikel
5
Explaining intention to consume a new fish product: A cross-generational and cross-cultural comparison
Olsen, Svein Ottar
2008
19
7
p. 618-627
10 p.
artikel
6
How information about fibre (traditional and resistant starch) influences consumer acceptance of muffins
Baixauli, R.
2008
19
7
p. 628-635
8 p.
artikel
7
Partitioning methods outperform hierarchical methods for clustering consumers in preference mapping
Wajrock, Sophie
2008
19
7
p. 662-669
8 p.
artikel
8
Prediction of sensory quality in raw carrots (Daucus carota L.) using multi-block LS-ParPLS
Kreutzmann, Stine
2008
19
7
p. 609-617
9 p.
artikel
9
Understanding consumers’ perception of conventional and functional yogurts using word association and hard laddering
Ares, Gastón
2008
19
7
p. 636-643
8 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland