Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effects of aroma–texture congruency within dairy custard on satiation and food intake
 
 
Titel: Effects of aroma–texture congruency within dairy custard on satiation and food intake
Auteur: Harthoorn, Lucien F.
Ruijschop, Rianne M.A.J.
Weinbreck, Fanny
Burgering, Maurits J.
Wijk, Rene A. De
Ponne, Carina T.
Bult, Johannes H.F.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 7 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland