Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  How information about fibre (traditional and resistant starch) influences consumer acceptance of muffins
 
 
Titel: How information about fibre (traditional and resistant starch) influences consumer acceptance of muffins
Auteur: Baixauli, R.
Salvador, A.
Hough, Guillermo
Fiszman, S.M.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 7 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland