Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims & Scope & Editorial Board 2008
19 4 p. IFC-
1 p.
artikel
2 Calendar 2008
19 4 p. I-
1 p.
artikel
3 Effects of complexity and intensity on sensory specific satiety and food acceptance after repeated consumption Weijzen, P.L.G.
2008
19 4 p. 349-359
11 p.
artikel
4 How different are GM food accepters and rejecters really? A means-end chains application to yogurt in Germany Boecker, Andreas
2008
19 4 p. 383-394
12 p.
artikel
5 Impact of the arousal potential of uncommon drinks on the repeated exposure effect Sulmont-Rossé, Claire
2008
19 4 p. 412-420
9 p.
artikel
6 Importance of the country of origin in food consumption in a developing country Schnettler, Berta
2008
19 4 p. 372-382
11 p.
artikel
7 Influence of lipid matrix in the bitterness perception of virgin olive oil García-Mesa, José A.
2008
19 4 p. 421-430
10 p.
artikel
8 Is there a market for functional wines? Consumer preferences and willingness to pay for resveratrol-enriched red wine Barreiro-Hurlé, J.
2008
19 4 p. 360-371
12 p.
artikel
9 Perceptual mapping of citrus juices using projective mapping and profiling data from culinary professionals and consumers Nestrud, Michael A.
2008
19 4 p. 431-438
8 p.
artikel
10 The propensity for consumers to offset health risks through the use of functional foods and nutraceuticals: The case of lycopene Henson, Spencer
2008
19 4 p. 395-406
12 p.
artikel
11 Thurstonian scales obtained by transformation of beta distributions Carbonell, L.
2008
19 4 p. 407-411
5 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland