Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adsorption dynamics and interfacial properties of α-lactalbumin in native and molten globule state conformation at air–water interface Cornec, Michel
2001
15 3 p. 303-313
11 p.
artikel
2 Aggregation kinetics of heated whey protein-stabilised emulsions: effect of low-molecular weight emulsifiers Euston, Stephen R.
2001
15 3 p. 253-262
10 p.
artikel
3 Application of PRODAN fluorescent probe to measure surface hydrophobicity of proteins interacting with κ-carrageenan Alizadeh-Pasdar, N
2001
15 3 p. 285-294
10 p.
artikel
4 Bibliography of food hydrocolloids 2001
15 3 p. 323-327
5 p.
artikel
5 Calendar 2001
15 3 p. 321-322
2 p.
artikel
6 Effects of high pressure and low temperature on β-lactoglobulin unfolding and aggregation Kolakowski, P
2001
15 3 p. 215-232
18 p.
artikel
7 Emulsifying properties of high pressure treated soy protein isolate and 7S and 11S globulins Molina, E
2001
15 3 p. 263-269
7 p.
artikel
8 Heat-induced gelation of whey protein isolates (WPI): effect of NaCl and protein concentration Puyol, P
2001
15 3 p. 233-237
5 p.
artikel
9 Influence of sugars on high-pressure induced gelation of skim milk dispersions Abbasi, S
2001
15 3 p. 315-319
5 p.
artikel
10 Influence of transglutaminase treatment on the thermoreversible gelation of gelatin Babin, Hélène
2001
15 3 p. 271-276
6 p.
artikel
11 Rheological properties of soybean protein isolate gels containing emulsion droplets Kim, K.-H
2001
15 3 p. 295-302
8 p.
artikel
12 Stability and plasma apolipoprotein binding of lipid emulsions Handa, Tetsurou
2001
15 3 p. 277-283
7 p.
artikel
13 The influence of compression velocity on strength and structure for gellan gels Nakamura, Kunio
2001
15 3 p. 247-252
6 p.
artikel
14 The use of Arrhenius and WLF kinetics to rationalise the rubber-to-glass transition in high sugar/κ-carrageenan systems Kasapis, S
2001
15 3 p. 239-245
7 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland