Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Aggregation kinetics of heated whey protein-stabilised emulsions: effect of low-molecular weight emulsifiers
 
 
Titel: Aggregation kinetics of heated whey protein-stabilised emulsions: effect of low-molecular weight emulsifiers
Auteur: Euston, Stephen R.
Finnigan, Suzanne R.
Hirst, Robyn L.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 15 (2001) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland