Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A contribution to the study of staling of white bread: effect of water and hydrocolloid
Davidou, S.
1996
10
4
p. 375-383
9 p.
artikel
2
Announcements
1996
10
4
p. 445-
1 p.
artikel
3
Author index to Volume 10
1996
10
4
p. 447-
1 p.
artikel
4
Differential scanning calorimetric studies of Philippines natural grade κ-carrageenan
Tanaka, R.
1996
10
4
p. 441-444
4 p.
artikel
5
Dynamic surface tension and adsorption properties of β-casein and β-lactoglobulin
Wüstneck, R.
1996
10
4
p. 395-405
11 p.
artikel
6
Gelation and phase separation in maltodextrin-caseinate systems
Manoj, Pretima
1996
10
4
p. 407-420
14 p.
artikel
7
Interactions between food components in ice cream. Part 1: unfrozen emulsions
Gelin, J.-L.
1996
10
4
p. 385-393
9 p.
artikel
8
Spray-dried whey protein/lactose/soybean oil emulsions. 2. Redispersability, wettability and particle structure
Fäldt, Pia
1996
10
4
p. 431-439
9 p.
artikel
9
Spray-dried whey protein/lactose/soybean oil emulsions. 1. Surface composition and particle structure
Fäldt, Pia
1996
10
4
p. 421-429
9 p.
artikel
10
Subject index to Volume 10
1996
10
4
p. 449-451
3 p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland