Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A contribution to the study of staling of white bread: effect of water and hydrocolloid Davidou, S.
1996
10 4 p. 375-383
9 p.
artikel
2 Announcements 1996
10 4 p. 445-
1 p.
artikel
3 Author index to Volume 10 1996
10 4 p. 447-
1 p.
artikel
4 Differential scanning calorimetric studies of Philippines natural grade κ-carrageenan Tanaka, R.
1996
10 4 p. 441-444
4 p.
artikel
5 Dynamic surface tension and adsorption properties of β-casein and β-lactoglobulin Wüstneck, R.
1996
10 4 p. 395-405
11 p.
artikel
6 Gelation and phase separation in maltodextrin-caseinate systems Manoj, Pretima
1996
10 4 p. 407-420
14 p.
artikel
7 Interactions between food components in ice cream. Part 1: unfrozen emulsions Gelin, J.-L.
1996
10 4 p. 385-393
9 p.
artikel
8 Spray-dried whey protein/lactose/soybean oil emulsions. 2. Redispersability, wettability and particle structure Fäldt, Pia
1996
10 4 p. 431-439
9 p.
artikel
9 Spray-dried whey protein/lactose/soybean oil emulsions. 1. Surface composition and particle structure Fäldt, Pia
1996
10 4 p. 421-429
9 p.
artikel
10 Subject index to Volume 10 1996
10 4 p. 449-451
3 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland