Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Spray-dried whey protein/lactose/soybean oil emulsions. 2. Redispersability, wettability and particle structure
 
 
Titel: Spray-dried whey protein/lactose/soybean oil emulsions. 2. Redispersability, wettability and particle structure
Auteur: Fäldt, Pia
Bergenståhl, Björn
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland