Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  A contribution to the study of staling of white bread: effect of water and hydrocolloid
 
 
Titel: A contribution to the study of staling of white bread: effect of water and hydrocolloid
Auteur: Davidou, S.
Le Meste, M.
Debever, E.
Bekaert, D.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland