Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Interactions between food components in ice cream. Part 1: unfrozen emulsions
 
 
Titel: Interactions between food components in ice cream. Part 1: unfrozen emulsions
Auteur: Gelin, J.-L.
Poyen, L.
Rizzotti, R.
Le Meste, M.
Courthaudon, J.-L.
Lorient, D.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland