Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparative study of gelatinization of cassava and potato starch in an aqueous lipid phase (L2) compared to water da Cruz Francisco, J.
1996
10 3 p. 317-322
6 p.
artikel
2 Announcements 1996
10 3 p. 373-
1 p.
artikel
3 Association tendency of β-lactoglobulin AB purified by gel permeation chromatography as determined by dynamic light scattering under quiescent conditions Sharma, Mallika
1996
10 3 p. 323-328
6 p.
artikel
4 Characterization and properties of gellan-κ-carrageenan mixed gels Nishinari, K.
1996
10 3 p. 277-283
7 p.
artikel
5 Effect of lecithin on the viscoelastic properties of β-lactoglobulin-stabilized emulsion gels Dickinson, Eric
1996
10 3 p. 301-307
7 p.
artikel
6 Effect of salts on interactions of starch with guar gum Sudhakar, V.
1996
10 3 p. 329-334
6 p.
artikel
7 Effects of hydrolyzed xyloglucan on lipid metabolism in rats Yamatoya, Kazuhiko
1996
10 3 p. 369-372
4 p.
artikel
8 Gelation and retrogradation of concentrated starch systems: 3. Effect of concentration and heating temperature Keetels, C.J.A.M.
1996
10 3 p. 363-368
6 p.
artikel
9 Gelation and retrogradation of concentrated starch systems: 1 Gelation Keetels, C.J.A.M.
1996
10 3 p. 343-353
11 p.
artikel
10 Gelation and retrogradation of concentrated starch systems: 2. Retrogradation Keetels, C.J.A.M.
1996
10 3 p. 355-362
8 p.
artikel
11 Gradient ammonium sulphate fractionation of galactomannans Izydorczyk, Marta S.
1996
10 3 p. 295-300
6 p.
artikel
12 Molecular charge effects on protein behavior at hydrophobic and hydrophilic solid surfaces Podhipleux, Nilobon
1996
10 3 p. 285-293
9 p.
artikel
13 Partial hydrolysis of gelatinized barley and waxy barley starches by alpha-amylase Poutanen, K.
1996
10 3 p. 269-275
7 p.
artikel
14 Processing of gum arabic and some new opportunities Chikamai, B.N.
1996
10 3 p. 309-316
8 p.
artikel
15 The foaming properties of native and pressure treated β-casein Pittia, Paola
1996
10 3 p. 335-342
8 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland