Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Gelation and retrogradation of concentrated starch systems: 3. Effect of concentration and heating temperature
 
 
Titel: Gelation and retrogradation of concentrated starch systems: 3. Effect of concentration and heating temperature
Auteur: Keetels, C.J.A.M.
van Vliet, T.
Walstra, P.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland