Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of gelatinization of cassava and potato starch in an aqueous lipid phase (L2) compared to water
 
 
Titel: A comparative study of gelatinization of cassava and potato starch in an aqueous lipid phase (L2) compared to water
Auteur: da Cruz Francisco, J.
Silverio, J.
Eliasson, A.-C.
Larsson, K.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland