Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Understanding Corporate Entrepreneurship Theory: A Literature Review for Culinary/Food Service Academic Practitioners
 
 
Titel: Understanding Corporate Entrepreneurship Theory: A Literature Review for Culinary/Food Service Academic Practitioners
Auteur: Brizek, Michael G.
Khan, Mahmood A.
Verschenen in: Journal of culinary science & technology
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 4 pagina's 221-255
Jaar: 2008-12-15
Inhoud: The practice involving research of corporate entrepreneurship is still within its infancy. Academic practitioners are beginning to find the common linkages between the traits that make up entrepreneurship and their connection to managing organizations within the hospitality and tourism industries. The purpose of this article is to provide an extensive review of literature (from 1934-2003) involving research related to corporate entrepreneurship and organizational entrepreneurial-related activities in order to develop future research related to entrepreneurship in relation to culinary and food service organizational behavior.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring