Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Quality Meat Attributes Desirable to the Culinary Consumer
 
 
Titel: Quality Meat Attributes Desirable to the Culinary Consumer
Auteur: Smith, Sylvia
Middleton, Crystal
Verschenen in: Journal of culinary science & technology
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 4 pagina's 279-289
Jaar: 2008-12-15
Inhoud: The purpose of this study is to examine factors affecting the culinary consumer's decision to purchase meat products when preparing and cooking food at home. A 5-point Likert scale by Loureiro and Umberger (2005) was used to collect information concerning aesthetic factors, nutrition and fat content, food safety, country-of-origin labeling, traceability, and demographic information from competitors and visitors at the 20th Annual Murphysboro Barbeque Cook-Off in Murphysboro, IL. Overall, freshness, food safety, U.S. produced, tenderness, and reasonably priced were rated as the most desirable attributes when purchasing meat. This information can be useful to stakeholders who want to market meat products to U.S. consumers, especially to those who are interested in carnivorous consumption, such as those individuals who attend barbecue competitions.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland