Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  A Suggested Curriculum for Associate Degree Culinary Arts Programs
 
 
Titel: A Suggested Curriculum for Associate Degree Culinary Arts Programs
Auteur: Hertzman, Jean L.
Verschenen in: Journal of culinary science & technology
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 4 pagina's 256-278
Jaar: 2008-12-15
Inhoud: The curriculum is the foundation of any academic program. Associate degree culinary arts programs (ADCAPs) are a relatively new segment of higher education, thus very little academic literature exists about these programs. This study applies mixed methodology to determine a suggested curriculum for ADCAP. The researcher compares current curriculum requirements derived from content analysis of degree worksheets to the opinions of culinary educators and industry chefs regarding the importance of teaching specific professional and general education subjects obtained through a survey using Dillman's (2000) Tailored Design Method. The resulting 67 semester credits suggested curriculum includes 49 credits of professional courses and 18 credits of general education courses, as well as work experience and internship requirements.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring