Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Molecular identification of microbial community in Chinese douchi during post-fermentation process
 
 
Titel: Molecular identification of microbial community in Chinese douchi during post-fermentation process
Auteur: Chen, Tingtao
Xiong, Shunqiang
Jiang, Shuying
Wang, Mengjuan
Wu, Qinglong
Wei, Hua
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 6 pagina's 1633-1638
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland