Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of isoflavone production from fermented soybean using response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of isoflavone production from fermented soybean using response surface methodology
Auteur: Yaakob, Harisun
Malek, Roslinda Abd
Misson, Mailin
Jalil, Muhammad Fauzi Abdul
Sarmidi, Mohd Roji
Aziz, Ramlan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 6 pagina's 1525-1531
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland