Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Microwave Hydrodiffusion and Gravity on the Extraction of Phenolic Compounds and Antioxidant Properties of Blackberries (Rubus spp.): Scale-Up Extraction
 
 
Titel: Effect of Microwave Hydrodiffusion and Gravity on the Extraction of Phenolic Compounds and Antioxidant Properties of Blackberries (Rubus spp.): Scale-Up Extraction
Auteur: Moraes, Débora P.
Machado, Marina L.
Farias, Carla A. A.
Barin, Juliano S.
Zabot, Giovani L.
Lozano-Sánchez, Jesús
Ferreira, Daniele F.
Vizzotto, Márcia
Leyva-Jimenez, Francisco Javier
Da Silveira, Tássia L.
Ries, Edi F.
Barcia, Milene T.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 12 pagina's 2200-2216
Jaar: 2020-11-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland