Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Various Postharvest Treatment on Aroma Volatile Compounds of Blood Orange Fruit Exposed to Chilling Temperature After Long-Term Storage
 
 
Titel: Effect of Various Postharvest Treatment on Aroma Volatile Compounds of Blood Orange Fruit Exposed to Chilling Temperature After Long-Term Storage
Auteur: Habibi, Fariborz
Ramezanian, Asghar
Guillén, Fabián
Serrano, María
Valero, Daniel
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 12 pagina's 2054-2064
Jaar: 2020-10-26
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland