Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Development of a Maillard Reaction–Based Time-Temperature Integrator/indicator (TTI) for Visual Monitoring of Chilled Beef During Long-term Storage and Distribution
 
 
Titel: Development of a Maillard Reaction–Based Time-Temperature Integrator/indicator (TTI) for Visual Monitoring of Chilled Beef During Long-term Storage and Distribution
Auteur: Sakai, Kentaro
Lee, Jung Hyun
Kocharunchitt, Chawalit
Ross, Tom
Jenson, Ian
Koyama, Kento
Koseki, Shigenobu
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 12 pagina's 2094-2103
Jaar: 2020-10-31
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland