Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Jelly candy enriched with BRS Violeta grape juice: Anthocyanin retention and sensory evaluation
 
 
Titel: Jelly candy enriched with BRS Violeta grape juice: Anthocyanin retention and sensory evaluation
Auteur: Nishiyama-Hortense, Yara Paula de Oliveira
Rossi, Maria Júlia de Paula
Shimizu-Marin, Victoria Diniz
Janzantti, Natália Soares
Gómez-Alonso, Sergio
Da-Silva, Roberto
Lago-Vanzela, Ellen Silva
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland