Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Maillard reaction between pea protein isolate and maltodextrin via wet-heating route for emulsion stabilisation
 
 
Titel: Maillard reaction between pea protein isolate and maltodextrin via wet-heating route for emulsion stabilisation
Auteur: Zhang, Zijia
Wang, Bo
Adhikari, Benu
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland