Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzymatic extraction on the simultaneous extraction of oil and protein from full-fat almond flour, insoluble microstructure, emulsion stability and functionality
 
 
Titel: Effects of enzymatic extraction on the simultaneous extraction of oil and protein from full-fat almond flour, insoluble microstructure, emulsion stability and functionality
Auteur: Dias, Fernanda Furlan Goncalves
Taha, Ameer Y.
Leite Nobrega de Moura Bell, Juliana
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland