Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the tea polyphenol content on the properties and structural characteristics of simulated meat
 
 
Titel: Effects of the tea polyphenol content on the properties and structural characteristics of simulated meat
Auteur: Jiang, Ruisheng
Wang, Haiguan
Su, Shuang
Li, Ruizhi
Hu, Ying
Zhu, Minpeng
Duan, Yumin
Xiao, Zhigang
Gao, Yuzhe
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland