Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Impact of organic acid cross-linking on the structure and functional properties of gum arabic and guar gum: Formulation of an edible coating for enhancing strawberry shelf life
 
 
Titel: Impact of organic acid cross-linking on the structure and functional properties of gum arabic and guar gum: Formulation of an edible coating for enhancing strawberry shelf life
Auteur: Choudhary, Anchal
Tosif, Mansuri M.
Bains, Aarti
Goksen, Gulden
Nagraik, Rupak
Dhull, Sanju Bala
Ali, Nemat
Muzaffar, Nazish
Chawla, Prince
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland