Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Impact of compression methods on flavor profile of white tea: Integrated analysis of appearance, aroma, and taste
 
 
Titel: Impact of compression methods on flavor profile of white tea: Integrated analysis of appearance, aroma, and taste
Auteur: Lin, Hongzheng
Ye, Shuping
Feng, Jiao
Wang, Jinyuan
Kong, Weiyi
Wu, Junyang
Zhang, Fangting
Zhao, Jiake
Guo, Jiayi
Chen, Kaiyang
Yu, Bugui
Sun, Yun
Hao, Zhilong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland