Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Impact of compound fungal bran Qu fortification on Sichuan bran vinegar fermentation and product quality
 
 
Titel: Impact of compound fungal bran Qu fortification on Sichuan bran vinegar fermentation and product quality
Auteur: Yuan, Yinghao
Hou, Xiaoyan
Lei, Yuli
Zhang, Qisheng
Wang, Dongdong
Hu, Kaidi
Liu, Aiping
Zhao, Ning
Cong, Jun
Li, Qin
Liu, Shuliang
Li, Jianlong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland