Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Optimized processing and formulation for retaining the sensory and nutritional quality of mustard leaf tea
 
 
Titel: Optimized processing and formulation for retaining the sensory and nutritional quality of mustard leaf tea
Auteur: Yu, Xuena
Di, Hongmei
Zhao, Yatian
Liu, Ruobin
Wang, Yiqing
Lu, Yuxin
Liang, Kehao
Chen, Zhifeng
Ma, Jie
Guan, Zhongrong
Huang, Zhi
Tang, Yi
Xu, Jingyi
Li, Huanxiu
Tang, Qian
Chen, Yiting
Bian, Jinlin
Zhang, Fen
Sun, Bo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland