Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Performance comparison between different hydrocolloids to improve properties of dough and noodles made from maize-based composite dough
 
 
Titel: Performance comparison between different hydrocolloids to improve properties of dough and noodles made from maize-based composite dough
Auteur: Jiang, Yuan
Cheng, Sihan
He, Jingru
Zhou, Zejia
Ge, Xiangzhen
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland