Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Okra cellulose crystals stabilized Pickering emulsion: A practical tool for soybean oil inclusion to improve nutritive profile of sausages
 
 
Titel: Okra cellulose crystals stabilized Pickering emulsion: A practical tool for soybean oil inclusion to improve nutritive profile of sausages
Auteur: Prabsangob, Nopparat
Hangsalad, Sasitorn
Udomrati, Sunsanee
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland