Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different processing steps in the production of beer fish on volatile flavor profile and their precursors determined by HS-GC-IMS, HPLC, E-nose, and E-tongue
 
 
Titel: Effect of different processing steps in the production of beer fish on volatile flavor profile and their precursors determined by HS-GC-IMS, HPLC, E-nose, and E-tongue
Auteur: Liu, Yingying
Al-Dalali, Sam
Hu, Yan
Zhao, Dong
Wang, Jinghan
He, Zhigui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland