Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 265 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking methods on volatile compounds and texture properties in millet porridge
 
 
Titel: Effect of cooking methods on volatile compounds and texture properties in millet porridge
Auteur: Liu, Xinyang
Wang, Shihao
Pan, Meifan
Tian, Ailing
Chen, Kaixuan
Qu, Wenwen
Zhou, Wenkai
Zhou, Yarui
Fan, Lijjiao
Zhao, Cong
Qu, Lingyun
Liu, Qiangwei
Wang, Saihan
Zheng, Chuanxu
Zheng, Lili
Zhong, Feng
Xu, Lirong
Ma, Aiguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 265 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland